Visjon og verdier

Av Bavaria Norge
Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå! Våre kjerneverdier er ydmykhet, respekt og ærlighet, og det er våre verdier som driver oss, definerer oss, som er oss.

Historien om Bavaria er historien om en suksess uten sidestykke i norsk bilbransje. Fra den forsiktige starten i Stavanger for litt over 20 år siden, er virksomheten i dag en av Nordens ledende forhandlere av BMW og MINI. Merkevaren Bavaria står for kvalitet, og lever opp til visjonen om å være overraskende annerledes og merkbart bedre.

Ved etableringen i 1996, var det å yte en unik service vårt viktigste konkurransefortrinn. Bavaria ble skapt for å forstå kundens behov, og for å overgå deres forventninger. Vårt løfte er fortsatt å lede utviklingen av de gode kundeopplevelsene. 

I Bavaria setter vi stort fokus på de viktige spørsmålene. Om hvorfor vi er til. Om hva Bavaria grunnleggende handler om. Om hva som er essensen i vår merkevare. Vi spør hvilke rolle og posisjon vi skal ta. Hva vi skaper av verdi for omverden. Og selvsagt - hvorfor kundene skal velge nettopp oss.

Og selvsagt ser vi inn i framtiden. Hvilke drømmer har vi? Hva skal vi sammen strekke oss etter hver dag?

For å nå målene våre – hvilke kultur og hvilke verdier vi skal bygge virksomheten vår på. Hvilke ferdigheter og egenskaper som skal kjennetegne oss?

Og utad – hva vi skal love våre kunder og omverden for øvrig. Hvilke kundeopplevelser vi skal skape?

Hvordan blir vi kundens beste valg i dag og i framtiden?

Det handler om faglig dyktighet. Sikre den samme, høye kvaliteten uansett hvilke Bavaria-butikk du besøker. Være lokal, samtidig som man er en del av et stort konsern, enten du møter oss i Norge, i Sverige eller andre land. 

Vårt DNA

Møtet med Bavaria skal være overraskende annerledes og merkbart bedre. 

Vår hensikt

Vi skal skape unike opplevelser for våre kunder.

Vår ambisjon

Next Level - vi skal lede utviklingen, og ta bransjen til neste nivå.

Vår personlighet

Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning. Våre kjerneverdier er ydmykhet, respekt og ærlighet.

Vårt kundeløfte

Vi ordner alt - alltid.

Uansett innen hvilke bransje og marked kundene møter oss i framtiden, skal merkevaren Bavaria stå for klare verdier. Og vi skal være slik vi har vært fra dag én: Overraskende, annerledes og merkbart bedre!