BMW X1

Plug-In Hybrid med firehjulstrekk

Liten SUV familiebil med god bagasjeplass og tilhengerfeste

BMW X1 xDrive30e med firehjulsdrift er en kompakt SUV familiebil som passer godt til de fleste livsstiler. Nytt fra tidligere modell er innvendig, som nytt og intuitivt system for betjening i cockpit. Den buede skjermen er blitt en ny standard i senere tid - og gir et moderne uttrykk innvendig. God komfort er nok en gang gjeldende både i front og bak. 

Kan leveres med tilhengerfeste og er tilgjengelig med forbrenningsmotor, som plug-in hybrid og helelektrisk som BMW iX1.

 

Lyst og luftig interiørdesign

La deg inspirere av fargevalg, kanskje kan det friste å skille seg litt ut fra det vanlige svarte valget. 
Det er mange farger og tekstiler som kan velges, både som interiør og eksteriørdetaljer - som her, med lyst interiør og oransje farge på bilen. 

Selv om X1 er karakterisert som en liten SUV er det fortsatt luftig og innbydende i kupéen.

Bilen har høy sittestilling og de store vindusflatene bidrar til den gode oversikten. 
Bagasjerommet kan man også skryte av med sine 490 liter - her får du plass til nok bagasje. Se gjerne denne filmsnutten av bagasjerommet. 


Klassisk med litt oppdatering

Det karakteristiske utseendet med den nesten firkantede dobbelgrillen i front som gir et fremtredende frontparti. Fra siden får du et litt mer "oppreist" design enn forrige modell, men likevel gjenkjennelig. Både lyktene i front og bak har fått en moderne statement.  I front er LED-lyktene slanke og strekker seg langt inn i sidene på bilens kontur. Bak er lysene L-formede og har fått en blanding av transparent glass, mørkt og røkfarget glass og det sekskantede mønsteret på siden. Noe kan legges til som ekstrautstyr. 

Prisliste

BMW X1 xDrive30e

Kategori: SUV, Plug-in Hybrid
Motoreffekt: 326 hk
Elektrisk rekkevidde: Inntil 88 km
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t: 5,6 sek
Tilhengerfeste: Ja


Pris fra

607 000 kr