BMW X2

Absolutt enestående

Med Coupé-karakter og et ekstrovert design, gir X2 oss en ny definisjon på hva det vil si å være sportslig, med valgfritt M-understell kan man også optimalisere kjøredynamikken enda et hakk.

BMW X2 har kompakte mål som gjør den både lavere og kortere enn lillebror BMW X1. Den kan leveres med bensin eller diesel motor, som plug-in hybrid og iløpet av høsten 2023 kommer også den første helelektriske BMW iX2. 


Førerplass med fokus på føreren

Førerplassen er som alltid ergonomisk tilrettelagt for føreren. Alle funksjoner og instrumenter er lett tilgjengelige og kan betjenes intuitivt. Setene er i kjent BMW stil, med god sittekomfort, support der det ønskes og et godt utvalg av farger og tekstiler du kan velge mellom. Selv om X2 defineres som noe mer kompakt SUV har man fortsatt en følelse av at kupéen er luftig nok. 

For de som lurte er det også en sportsgirkasse med dobbelclutch - her legges det til rette for ekstra sportslig giring. Noe som veldig godt henger sammen med de utvendige detaljene.

Sportslig med nok plass

De utvendige detaljene gir oss tydelige tegn på at denne bilmodellen er optimalisert for å ha sportslige egenskaper. Det er en front som preges av en kraftfull støtfanger med et større luftinntak. Til sammen tre luftinntak skal sørge for bedre kjøling av bremser og motor.

Kul detalj som mange legger merke til er at hjulbuelistene og sideskjørtene kan utgjøre en sømløs detalj som tydelig viser hele bilens lengde mens den gir et sportslig preg. Bakluken går i ett med hekkskjørtet og gir et gjennomtenkt estetisk særpreg. 

Bagasjerommet er noe lite men passelig til hverdagen, se gjerne en gjennomgang her. 


Prisliste

BMW X2

Modellnavn: BMW X2 xDrive20i (F39)
Kategori: kompakt SUV
Drivstofftype: bensin
Motoreffekt:
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon fra 0-100 km/t: 7,3 sek


Pris fra

BMW X2 M35i xDrive

Modellnavn: BMW X2 M35i xDrive
Kategori: kompakt SUV
Drivstofftype: Bensin

Motoreffekt: 300 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon fra 0-100 km/t: 5,4 sek

Pris fra

944 489 kr