BMW X7

Luksuriøs SUV

BMW sin største X-modell; stor, stilfull og med plass til syv! 

Med nye BMW X7 har X-familien fått sin toppmodell og en ny definisjon på progressiv luksus. Kombinasjonen mellom store partier og perfekte designlinjer gir det bilen en elegant stil som legges merke til blant mengden. 

Luksuriøs sitte-lounge

En bil med 7-seter som standard (også mulig å bestille som 6-seter), luksuriøst preg innvendig og full av innovativ teknologi som assistenter og funksjoner. I BMW X7 finner vi den nye og populære girspaken som fremstår svært elegant der den står og laget av for BMW i krystall.     

BMW Operating System 8 er også inkludert i denne X7-modellen. Det betyr Curved Display som er et instrumentpanel og kontrollsystem som kan styres via touch skjerm eller midtkonsoll. BMW Personal Assistant skaper en helt ny type personlig opplevelse.

Sporty selvsikkerhet

Den velkjente grillen i front er spesielt progressiv og her på nye BMW X7 er den også belyst. Det gir en ekstra tilstedeværelse i kombinasjon med eksklusive detaljer i krom. 

Frontlyktene i LED er smale, litt mystiske til og med. Det er ingen tvil om at bilen strekker seg langt bakover men med et skarpt blikk.  En ekstra lengde i forhold til lillebror BMW X5, den sjenerøse mengden med plass du har i denne bilen er allerede synlig fra utsiden. 

Hekken er også tydelig modernisert, med både tredimensjonale baklys og en kromlist som går på tvers over hele hekkdesignet og tydeliggjør bredden og elegansen som dette flotte kjøretøyet byr på. 


Prisliste

BMW X7 xDrive40i

Kategori: SUV
Motoreffekt: 381 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t: 5,8 sek
Tilhengerfeste: Ja
Bagasjeromvolum: 750 - 2120 liter

Pris fra

1 674 732

BMW X7 M60i

Kategori: SUV, M
Motoreffekt: 530 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t: 4,7 sek
Tilhengerfeste: Ja
Bagasjeromsvolum: 750 - 2120

Pris fra

2 309 948