MC pakketurer

Bavaria Motorrad

Nå ønsker vi i Bavaria Motorrad å hjelpe deg å realisere drømmen om motorsykkeltur langs Norges vakre fjell og fjorder. 

Bavaria Motorrad har derfor satt sammen vakre pakkereiser i samarbeid med flere hoteller, og vi stiller også med et stort utvalg av motorsykler vi kan inkludere i en pakkeløsning med overnatting!

Vårt nye konsept passer perfekt for deg som: 

  • Ønsker å oppleve norsk natur på motorsykkel 

  • Ikke har egen motorsykkel eller ønsker å prøvekjøre en ny 

  • Kommer til Norge på reise og ikke har med egen motorsykkel 

Konseptet er utviklet i samarbeid med flere av Vestlandets hotell-perler og sammen har vi satt opp gode pakkeløsninger som gir deg alt du trenger til en weekendtur du sent vil glemme: 

  • Motorsykkel og utstyr hentes hos Bavaria Motorrad 

  • Vi legger inn GPS kjørerute om ønskelig

  • Hotell bookes av Bavaria Motorrad på forhånd, og du tas imot ved ankomst til hotellet 

  • Frokost på hotellet er inkludert 

  • En helt fantastisk opplevelse med kjøreglede, inntrykk og følelsen av frihet er også inkludert 

 

Priseksempel:

Leie av motorsykkel BMW G310R i 3 dager

2 overnattinger i enkeltrom ved Ullensvang Hotell i Hardanger

Pakkepris 6 200 kr.

Se våre hotell samarbeidspartnere under og snakk med oss om hvilken motorsykkel og lokasjon som er din favoritt. Så skreddersyr vi et tilbud til deg.

Motorsykler du kan velge mellom:  

Dalen

Omkranset av majestetiske fjell og daler, innerst i Telemarkskanalen i Telemark, ligger herskapelige Dalen Hotel. Som tatt rett ut av eventyrbøkene med sin opprinnelse fra 1894, da kongelige og prominente gjester ankom dette ikoniske hotellet for utsøkte opplevelser. Hotellet er bevart i sin opprinnelige stand med sine 49 historiske værelser, storslåtte peisestue, unike salonger og stuer og ærverdige Restaurant Bandak. 

Her finnes et praktfullt hagelandskap med unike muligheter for rekreasjon og velvære som også kan kombineres med en saunaopplevelser ved den arkitektoniske Soria Moria. 

Hotellet serverer faste 3- og 5-retters menyer fra kl 18:00 hver kveld. Her anbefaler vi at gjestene reserverer så tidlig som mulig for å få ønsket tidspunkt.

For å bevare den herskaplige følelsen har hotellet  dresskode fra kl 18.00, pent antrekk som bukse, skjørt, kjole, skjorte, blazer og pensko. Blazer finnes til utlån og skjorte kan kjøpes på hotellet om du skulle ønske det. Hvis ønskelig kan også forsendelse av bagasje arrangeres både fra Bavaria Stavanger og Dalen Hotel etter kundens ønsker slik at finklærne ligger på sengen når du ankommer hotellet.

Kortbukser, sandaler, t-skjorte kan benyttes på dagtid. 

Med utgangspunkt fra Stavanger ligger Dalen hotel fint plaser i hjertet av hva Vestlandet og Telemark har å by på av svingete veier, fjellpassasjer og naturopplevelser for oss på 2 hjul. Turen kan legges opp som en rundtur via Røldal for å få opplevelsen av å kjøre i et fjordlandskap, men vi anbefaler at en av strekningene kjøres via Suleskaret som tar deg igjennom fjell landskap smale og svingete veier.

Kort oppsummert er dette en eventyrlig opplevelsestur som anbefales på det sterkeste. 

Skrivargarden

I enden av veien, i sørhellingen et lite stykke ovenfor fjorden, ligger Skrivergaarden – en historisk perle fra 1790. Stedets historiske røtter strekker seg helt tilbake til 1300-tallet, og gården var offentlig sorenskrivergård i over 200 år. Her får du muligheten til å bo i storslåtte og historiske omgivelser; bygget er nyrestaurert, men særpreget fra 1700-tallet er intakt. Huset rommer flere salonger, innredet med antikviteter og klassiske møbler som gir en helt spesiell atmosfære. Her finnes dessuten en festsal med håndmalt oljetapet illustrert med forlis, jaktscener, ruiner og personer med orientalske og  europeiske trekk.  
Skrivergaarden tilbyr overnatting i 10 individuelt innredede soverom, oppkallet etter tidligere lagmenn, adelsmenn og sorenskrivere. Alle rom har håndlagde senger i Louis Seize-stil. De fleste rommene har egne, moderne baderom, oppdatert i tråd med de husets historie og omgivelsene, og har utsikt mot hage, fjord eller fjell. Etter en god natts søvn kan du nyte dagens første kaffekopp i Biblioteket eller i peisestuen med fyr i gruen. Med nærhet til fjord og fjell kan du oppleve et bredt spekter aktivitetsmuligheter med Skrivergaarden som utgangspunkt.  

Få minutters gange fra huset ligger Hjalma, en flomelv med muligheter for laks- og ørretfiske fra midten av juni og ut august og kun ti minutters kjøring tar deg til Eidselva, en kjent storlakselv med krystallklart vann. Her er også muligheter for kulturopplevelser, med kort avstand til Operahuset Nordfjord og Sagastad. 

Dette er en tur som tar deg igjennom noe av det fineste vi har å oppleve på to hjul med smale fjorder, fjelloverganger og naturlandskap få andre turer kan stille opp med. Pakketuren er lagt opp til 2 overnattinger på Skrivergaarden 

Ullensvang

Denne fantastiske turen ligger i vårt nærområde og er en tur vi kan anbefale på det sterkeste. Her kan du velge flere ruter som gir noe av det beste Rogaland og Hardanger har å by på av både opplevelser langs veien du kan stoppe å nyte og ikke minst svingete veier som er som hamret ut i fjellet for å gi en gøy dag på MC setet. 

I turforslaget ser du at dette kan gjøres som en «rundtur» om du ikke ønsker å kjøre samme vei begge veier. Begge rutene er veldig godt egnet til MC kjøring og har naturlige utsiktspunkt og matstopp på veien om man ønsker å strekke beina. Dersom man ønsker en litt lengre tur, kan ruten legges innom Sauda og ta Røldalsveien 520 som muligens er den fineste delen av Nasjonal turistveg Ryfylke. Denne går gjennom et dramatisk og skiftende landskap og er kun åpen i sommermånedene. 

Vår pakkeløsning inkluderer sykkel sammen med ønsket antall overnattinger på nydelige Hotell Ullensvang. Standardpakke er weekendleie sykkel med 2 overnattinger på Hotell Ullensvang slik at hele lørdag kan brukes til å utforske Hardanger gjerne kombinert med aktiviteter som kan bestilles direkte på hotellet. 

Bavaria Stavanger er også behjelpelig med å skreddersy egne pakker til de som reiser i grupper eller om du ønsker andre kombinasjoner av dager og overnattinger. Vår erfaring er at en helg går alt for fort på to hjul i Hardanger.